Zpět na všechny článkyBack to all articles

Na jedné vlně s Reporting.cz — zažijte s námi River Surfing již tento víkend!

Rádi bychom Vás pozvali, abyste si společně s Reporting.cz zasurfovali. Pro letošní rok jsme se stali partnery Česko-Slovenského poháru v River Surfingu, sportu, který si v u nás teprve buduje svou tradici. Pražský závod se uskuteční již tento víkend, 25.-26. května 2024, a vy se na něj můžete podívat přímo na Vltavě na Štvanici.
24.5.2024

Dnes si dovolím trochu nepracovně. Rád bych Vás pozval, abyste si společně s Reporting.cz zasurfovali. A nemyslím to obrazně. Pro letošní rok jsme se stali partnery Česko-Slovenského poháru v River Surfingu, sportu, který si v u nás teprve buduje svou tradici. Pražský závod se uskuteční již tento víkend, 25.-26. května 2024, a vy se na něj můžete podívat přímo na Vltavě na Štvanici. Dokonalý výhled budete mít z Hlávkova mostu nebo z cyklostezky od hotelu Hilton.

River surfing a jeho jediný pražský surfový závod Finbraker můžeme s trochou nadsázky označit za nadějný start-up na poli sportu – právě proto jsme se s ním jako partneři nadšeně spojili. Inovace máme rádi. Aby si tuhle novinku užilo co nejvíce lidí, rozhodli jsme se o naši radost podělit i s vámi a pozvat vás ke sledování mezinárodního klání.

V závodě se hodnotí množství triků i ladnost pohybu po statické vln. Soutěž je otevřená, zúčastní se jí i surfové velmoci Rakousko, Německo nebo Švýcarsko. Bude se tedy na co dívat!

Přijďte fandit společně s námi! Těšíme se na vás. Více podrobností zjistíte na webu. Pokud se vám surfování zalíbí, můžete si ho vyzkoušet jednoduše na vlastní kůži.

Příště se vám ozveme s tématem, které nebude tolik souviset se sportem, zato bude více zaměřeno na vizualizaci dat při reportování a poodhalí, jak se může hodit v různých projektech. Už teď se můžete těšit.

Více informací o závodu

Další články

Přečtěte si o tom, jak reporting může změnit váš byznys.

Dostávejte novinky z oblasti reportingu!

Nechte nám na sebe váš e-mail. Budeme vám reportovat jako první.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

REPORTING.cz, s.r.o.
Zirkon Office Center
Sokolovská 131/86
Praha 8 - 186 00

IČ: 24248991
DIČ: CZ24248991

Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 197204.

Ochrana osobních údajů (GDPR)

REPORTING.cz, s.r.o.
Zirkon Office Center
Sokolovská 131/86
Praha 8 – 186 00

IČ: 24248991
DIČ: CZ24248991

The company is incorporated in the Commercial Register administered by the Municipal Court in Prague, Section C, File 197204.

Data Protection (GDPR)